web: www.pxcatalunya.com

JOSEP ANGLADA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA ADVERTEIX DEL PERILL QUE VIC ES CONVERTEIXI EN UN SEGON PREMIÀ DE MAR

Vic.-Davant la possibilitat de que l’Ajuntament de Vic deixi obrir un centre de culte al barri del Remeí, més concretament a la Rambla de Josep Tarradellas, veïns de la zona ja s’han començat a mobilitzar.

Davant l’alarma que això ha significat per els veïns de la zona, el dijous de la setmana passada més d’un centenar de persones es van reunir en el centre cívic de Sant Jordi. En aquesta reunió es va acordar per una unanimitat demanar ajuda al regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament de Vic Josep Anglada, perquè segons ells, “Anglada es l’únic polític d’aturar aquest procés”.

Segons Anglada, “si l’alcalde de Vic, el Sr. Jacint Codina no te en consideració les demandes dels veïns de la Rambla de Josep Tarradellas està disposat a mobilitzar a tota la societat civil tal com ja va fer a l'any 2002 a Premià de Mar on va fer sortir al carrer més de 2000 persones per tal de que no es construís una mesquita”.
El regidor de PxC que pensa portar el tema en el ple que es celebrarà aquest proper dilluns, dia 27 de febrer, ja ha endegat una campanya de recollida de signatures i assegura que li presentarà a l’alcalde centenars de signatures.
Anglada també afeixes, “ que l’alcalde te una patata molt calenta a les seves mans, perquè segons Anglada, aquest es un problemes que l’equip de govern ja fa temps que l’hauria d’haver-lo solucionat".
Anglada te previst reunir-se amb els veïns del barri del Remei el proper dimecres dia 1 de març per tal d’informar-los de les negociacions amb les entitats corresponents de totes les gestions que s’hagin fet fins al moment. PxC Vic, 20 de febrer de 2006