El pancatalanismo encuentra resistencia entre los valencianos. Cansados de soportar todo tipo de vejaciones por parte de los separatistas catalanes, más de un centenar de valencianos del GAV (Grup d’Acció Valencianista) se concentraron frente a una sede del Stepv- Intersindical Valenciana donde se celebraba un acto radical de ERC.


En el acto se presentaba el libro ‘El més calent… al front de Madrid’ y como ponentes destacaban los diputados de Esquerra en el Congreso, Agustí Cerdà, Jordi Ramon y Joan Tardà.


Medio centenar de representantes de la organización xenófoba y racista Esquerra Republicana (ERC) tuvieron que permanecer más de una hora dentro de la sede donde acababan de celebrar el acto debido a que, según ellos, un grupo de ciudadanos “nos increpaba, insultaba e incluso amenazaba” desde la calle.


Como demuestra la fotografía, el grupo de ciudadanos era, a todas luces, ‘peligrosísimo’. En todo caso, resulta gratificante observar como la ciudadanía planta cara al radicalismo rancio de ERC. ¡Enhorabuena valencianos!


FONT:http://www.minutodigital.com/actuali...c-en-valencia/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FOTO
http://img182.imageshack.us/img182/4...agen222pj6.jpg
Ahir mati, davant l'anunci fet per ERPV de presentar un llibre en l'intervencio dels diputats nacionals de ERC, Joan Tarda, Agustí Cerda i Jordi Ramon, el Grup d´Accio Valencianista, ha reunit mes d´un centenar d´afiliats i simpatisants de totes les edats, aixina com gent que passava pel carrer i s´unia al numeros grup al vore lo que estava succeint dins de la del sindicat STEPV, afí a les mentires pancatalanistes.

Els valencians mos hem concentrat front ad esta seu per a protestar per esta ofensa i este insult a la nostra patria, ya que el llibre clamava pel reconeiximent dels drets nacionals i llingüistics dels països catalans, paisos que no coneix ningu perque no existixen ni existiran mai.


La presentació del llibre ha segut acallada per la veu del poble valencia, en els cantics de Som i serem valencians No mos fareu catalans. Un poble que no tolera mes insults contra la seua identitat.


Alguns menbres i simpatissants del GAV entraren al acte, com es demostra en la foto, i donaren testimoni de l´escasa afluencia de public ad este.



Tambe destacar el cant d’albaes en el que mos ha deleitat una gran valencianista, que con motiu de l’infame acte pancatalaniste havia preparat previament per a l’ocassio, aon tots els patriotes valencians assistents, no han deixat d’animar i corejar a la nostra cantat.
Un moment especialment emocionant ha segut l´interpretaciò del nostre himne per part de tots els presents, mentres les Reals Senyeres onejaven orgulloses de la reacciò d´una multitut de valencians que no s´acovarden front a ningú.


FONT:http://www.valenciafreedom.com/web/m...rder=0&thold=0

---------------------------------------------------------------------------------