Búsqueda avanzada de temas en el foro

Resultados 1 al 5 de 5

Tema: Anglada, en estat pur

 1. #1
  Avatar de Arnau Jara
  Arnau Jara está desconectado Miembro graduado
  Fecha de ingreso
  16 mar, 05
  Mensajes
  1,106
  Post Thanks / Like

  Anglada, en estat pur

  EL 9 NOU, 09/08/2007; PÀG. 9 JOSEP ANGLADA, EN ESTAT PUR

  La PxC presenta 17 precs i preguntes en el darrer ple de Vic abans de les vacances i el seu líder Josep Anglada reclamar que s’executin algunes de les peticions.

  Vic.- J.S. És estiu, fa calor i som en període de vacances, també per als polítics municipals.

  Però hi ha coses que no canvien, almenys a Vic. Perquè només a Vic hi exerceix Josep Anglada, capaç d’articular un discurs visceral en matèria d’immigració sense ruboritzar-se. El líder de la PxC va presentar 17 precs i preguntes al ple de dilluns per examinar la capacitat de treball de l’equip de govern. Bé, de fet, en va presentar 16, perquè la dissetena va preferir ajornar-la fins el proper ple.

  A la sala de sessions no hi havia el regidor de Cultura, Xavier Solà (CiU), i Anglada li volia preguntar sobre el retorn de Fèlix de la Fuente a la direcció del Museu de l’Art de la Pell, un mes després de la seva destitució.

  De les qüestions formulades pels quatre regidors de la PxC , algunes eren poc adequades en el marc d’un ple municipal, mentre que d’altres resultaven prou interessants, com els problemes d’ il•luminació de la carretera de Santa Eugènia, el comportament dels cotxes al reformat carrer de Gurb o les deficiències de l’asfalt dels carrers Bisbe Morgades i Arquebisbe Alemany.

  Llàstima que Anglada va amanir-ne alguna, com la demanda de més seguretat al barri del Remei,</B> "amb missatge incendiari,"</B> que acusava els immigrants de vendre droga i d’embrutar el carrer de deixalles. “La gent n’està farta”, va dir Anglada, que després va amenaçar l’equip de govern. “La gent es mobilitzarà. Poseu-vos les piles. Menys reunions i menys fotografies”, va etzibar. Cansat del seu discurs, l’alcalde va respondre: D’amenaces cap. Va per mal camí. Està nerviós perquè actuem. No era la primera ocasió en què Josep M. Vila d’Abadal havia de cridar a l’ordre al cap de la PxC, que va formular el comentari més sorprenent de la sessió. “A vegades no sé si ens trobem en un ajuntament democràtic, o en un ajuntament feixista o franquista”, va afirmar Anglada, per a sorpresa general.

  La PxC vota en contra d'un suplement de crèdit

  L’Ajuntament de Vic va aprovar un suplement de crèdit del pressupost 2007 amb el vot en contra de PxC. La modificació, que ascendeix a 2,8 milions d’euros, va rebre algunes crítiques. La formació de Josep Anglada va argumentar que no compartia la despesa en sous de regidors i càrrecs de confiança.

  El ple municipal de Vic nomena Miquel Duran com a nou gerent de l’IME amb el vot en contra de PxC.

  Miquel Duran, entrenador de l’equip femení del Fotoprix Vic TT i expresident de l’entitat, serà el nou gerent de l’Institut Municipal d’Esports de Vic (IME), després que el ple aprovés el seu nomenament, malgrat el vot en contra de la PxC. La formació de Josep Anglada va matisar que "no discutia la figura de Duran com a substitut de Frederic Pérez, sinó que no compartia el nomenament de càrrecs de confiança per dirigir departaments municipals". L’alcalde, Josep M. Vila d’Abadal (CiU), va apuntar que l’IME necessitava “una renovació” mentre que la regidora d’Esports, Montserrat Rovira (CiU), va lamentar que no s’aprovés el nomenament de Duran per unanimitat.

  Vila d’Abadal escull la seva filla com a responsable de la Secretaria d’Alcaldia de Vic amb un sou de 42.000 euros.

  L’Ajuntament de Vic va donar compte en el ple de dilluns del nomenament de Maria Vila d’Abadal com a nova responsable de la Secretaria d’Alcaldia. L’acord pres, que no va generar cap comentari dels grups de l’oposició –la PxC i la CUP– significa que la filla de l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, s’incorporarà al Gabinet d’Alcaldia, en tasques de secretària, a partir del proper mes de setembre. Percebrà un sou de 42.000 euros bruts l’any, repartit en 14 pagues. Amb aquest nomenament són ja tres els càrrecs de confiança que dependran directament d’Alcaldia. Sebastià Raurell serà el cap de Relacions amb les Institucions, Entitats i Ciutadania (també amb un sou de 42.000 euros anuals) i Rosa Maria Sanjaume exercirà com a responsable de Comunicació, Publicitat, Informació i Protocol, càrrec que tindrà dos adjunts (Pili Pascual i Txell Vall).  OSONA COMARCA, 09/08/07; PÀG. 8 LA PxC FA 17 PREGUNTES AL PLE

  Vic|Redacció.-</B>El segon ple ordinari de l'Ajuntament de Vic es va allargar dues hores, en bona mesura pel fet que la Plataforma per Catalunya va presentar un total de 17 precs i preguntes. El grup d'Anglada ve fer sortir al ple els sorolls de les motos, la situació laboral d'un agent de la Guàrdia Urbana, els sots dels carrers Bisbe Morgades i Arquebisbe Alemany i un seguit de temes pràcticament relacionats amb les questions dels veïns.

  L’alcalde de Vic contracta la seva filla de secretària que cobrarà 42.000 euros

  Els grups a l’oposició, que no van voler discutir la decisió en el moment del ple, creuen que «és una mala manera de dignificar la política»

  El ple d’aquest dilluns a l’Ajuntament de Vic, el primer abans de començar vacances, va servir per donar compte de diversos càrrecs eventuals. Un d’ells ha estat el nomenament de Maria Vila d’Abadal i Castilla, la filla de l’actual alcalde de la ciutat, que farà les funcions de secretària d’alcaldia. Una decisió que cap dels grups polítics que formen al consistori no van discutir. Era previsible que els grups que formen l’equip de govern no discutissin la decisió en públic, tot i que és sabut que en privat la majoria havien aconsellat a l’alcalde que no prengués aquesta decisió. Ara bé, el més sorprenent va ser que cap dels partits a l’oposició tampoc no va discutir el nomenament, mentre que sí que es van queixar del nomenament de Miquel Duran com a gerent de l’IME. Els portaveus dels grups a l’oposició expliquen aquest silenci perquè es tractava d’un punt en què tan sols es donava compte del nomenament i, per això, no tenien dret a rèplica. Tot i així, una vegada acabat el ple, sí que han volgut explicar el seu punt de vista sobre el nomenament.

  En opinió de Josep Anglada de la PxC, «ell té el dret de posar-hi la persona que cregui convenient, però èticament i políticament és molt lleig».

  Daltra banda, el ple de dilluns també va servir per nomenar Miquel Duran com a nou gerent de l'Institut Municipal d'Esports (IME). Un nomenament que en aquest cas sí que va portar discussió. Des de PxC, Marta Riera va assegurar que no dubta de la valua de Duran però que el seu grup votaria en contra del seu nomenament per la despesa que suposa per la ciutat. A banda que, per a Riera, aquesta decisió ha obligat a modificar els estatuts de l'IME, ja que fins ara les funcions de gerent les havia fet un funcionari, en Federic Pérez, "i en canvi ara és crea un lloc de treball nou per fer aquestes funcions".
  Vita hominis brevis:
  ideo honesta mors est immortalitas

  Que no me abandone la Fe,
  cuando toque a bayoneta,
  que en tres días sitiamos Madrid
  y en otros quince la capital, Lisboa.


  Sic Semper Tyrannis

 2. #2
  Avatar de Ordóñez
  Ordóñez está desconectado Puerto y Puerta D Yndias
  Fecha de ingreso
  14 mar, 05
  Ubicación
  España
  Edad
  41
  Mensajes
  10,255
  Post Thanks / Like

  Re: Anglada, en estat pur


  VIC, 11/09/2007; L’AJUNTAMENT DE VIC HA COMMEMORAT ELS ACTES DE L’11 DE SETEMBRE
  11-09-2007PxC ha estat present en els actes que ha organitzat l’Ajuntament de Vic per commemorar la diada de l’11 de setembre.


  Vic.-L’Ajuntament de Vic va celebrar ahir els actes de la Diada Naciona de Catalunya. Els actes van consistir en una ofrena floral, com cada any, per part de les institucions, partits polítics i entitats a la placa commemorativa de Bac Roda que hi ha situada a la confluència del carrer Verdaguer i la rambla Davallades. També hi va haver una actuació dels grallers i els Sagals d’Osona aixecaran un pilar. Acte seguit a la Sala de la Columna es va fer la conferència d’enguany amb el títol: “Catalunya i Escòcia el 1707: destins paral•lels?”.

  Plataforma per Catalunya va estar representada pels quatre regidors de l’Ajuntament de Vic i per diferents afiliats del partit.


  www.pxcatalunya.com
  Última edición por Ordóñez; 11/09/2007 a las 16:52

 3. #3
  Avatar de Rodrigo
  Rodrigo está desconectado Miembro Respetado
  Fecha de ingreso
  03 dic, 06
  Mensajes
  2,244
  Post Thanks / Like

  Re: Anglada, en estat pur

  Está claro que la PxC juega al nacionalismo, buscando probablemente atraer a los votantes de CiU.

 4. #4
  Avatar de Ulibarri
  Ulibarri está desconectado Miembro graduado
  Fecha de ingreso
  05 may, 05
  Mensajes
  418
  Post Thanks / Like

  Re: Anglada, en estat pur

  Que cada uno juegue a lo que quiera, ahora bien, después de este aberrante acto no vengan vendiendo que este partido tiene algo que ver con la Tradición.
  ¡Por España!, y el que quiera
  defenderla honrado muera;
  y el que, traidor, la abandone,
  no tenga quien le perdone,
  ni en tierra santo cobijo,
  ni una cruz en sus despojos,
  ni las manos de un buen hijo
  para cerrarle los ojos.

 5. #5
  Avatar de Ordóñez
  Ordóñez está desconectado Puerto y Puerta D Yndias
  Fecha de ingreso
  14 mar, 05
  Ubicación
  España
  Edad
  41
  Mensajes
  10,255
  Post Thanks / Like

  Re: Anglada, en estat pur

  Libros antiguos y de colección en IberLibro
  Hace tiempo fue lo de que Anglada figurarse de juzgado en un baile el nefasto día del 28-F, el día antiandaluz por excelencia. Ahora esto de la Diada.....No sé qué será lo próximo. Jugar como Le Pen a cantar la Marsellesa y cía, supongo.


  Sinceramente, en especial a dos foreros les tengo mucho aprecio, como son Litus y David. Gracias a ellos abrí los ojos, me ayudaron mucho a retornar a la Fe y a redescubrir la Tradición. Son gente que siempre ha dado la cara y ha luchado por la Causa con arrojo. Por eso no puedo entender cómo podéis aguantar este tipo de cosas. No entiendo tampoco qué votos se pueden sacar con eso.  Sinceramente, creo que el " tema electoral " acá es " peligroso " en tanto y en cuanto no disponemos de tejido social. No digo que por ello haya que quedarse de brazos cruzados, pero sí veo más peligroso quemarse en otras cosas, máxime cuando el problema es mucho más espiritual y social; y que quizá los franceses han aprendido la lección, hasta formar una infraestructura de empresas propias, colegios tradicionales..... Antes los vandeanos y los rusos blancos venían a combatir en nuestras banderas y ahora nosotros no sabemos ni dónde mirar. Yo no tengo las llaves de la solución ni mucho menos, no soy nadie; lo que sí sé es que en cuanto la derecha " legal " toma el discurso inmigración te come, que es lo que le ha pasado a Le Pen con Sarkozy o a otros grupos italianos con Berlusconi. No sé qué se podrá sacar en claro de todo esto, la verdad. Pero sí pienso que la acción y las energías deben ir hacia otros derroteros.

Información de tema

Usuarios viendo este tema

Actualmente hay 1 usuarios viendo este tema. (0 miembros y 1 visitantes)

Temas similares

 1. El alma de las Américas y el Hispanismo
  Por Ordóñez en el foro Hispanoamérica
  Respuestas: 3
  Último mensaje: 11/05/2016, 06:11
 2. Balmes
  Por Cavaleiro en el foro Biografías
  Respuestas: 9
  Último mensaje: 01/04/2008, 04:20
 3. Valencià i catala comparats
  Por Ulibarri en el foro Regne de Valéncia
  Respuestas: 12
  Último mensaje: 10/03/2006, 18:38

Permisos de publicación

 • No puedes crear nuevos temas
 • No puedes responder temas
 • No puedes subir archivos adjuntos
 • No puedes editar tus mensajes
 •