Agresió al Casal Popular Miquel Martí i Pol de Sant Andreu, (de racocatala.com)

El Casal de l'Assemblea de Joves de Sant Andreu (C/Segre 56) ha estat agredit amb material incendiari entre la nit de dilluns 25 i dimarts 26 d'abril. El foc no ha passat de l'entrada i no ha afectat ni la barra ni la cafeta. Només ha resultat cremat un petit espai al costat de la porta, però el fum i les cendres s'han extès per tot el pis de baix.Aquest intent frustrat d'incendi, és un atac al Casal, a l'Assemblea de Joves, a l'autorganització de tota la gent jove de Sant Andreu i en aquest cas, a la lluita de l'Assemblea de Joves que fa 2 anys que ens il·lusiona en el dia a dia del nostre poble. També és un atac a un espai que ha deixat de ser un tros de terreny on s'especulava, per convertir-se, en un Casal on s'hi troba lloc per fer vida social entre la gent jove, i des d'on l'Assemblea de Joves de Sant Andreu i altres col·lectius hem pogut organitzar-nos.

Pel que sembla, hi ha gent a qui li molesta la nostra lluita revolucionària i a la nit amb covardia i sense reclamar l'agressió pretenia espantar-nos.

Però vingui d'on vingui aquesta acció covarda, ja sigui d'actiuts feixistes o de la immobiliària propietària del C/Segre, la nostra resistència és decidida, per seguir donant guerra a St.Andreu amb l'Esquerra Independentista i els moviments socials. Seguirem utilitzant l'okupació com a mitjà de denúncia a l'especulació i per prendre allò que no ens donen i ens pertoca, espais al nostre poble.

Assemblea de Joves de Sant Andreu, dimecres 27 d'abril de 2005.

En aquesta direcció podeu veure algunas fotos, i texte sobre lo que ha passat.
http://www.racocatala.com/forum/lleg...df=1&fil=45613