REGIÓ 7, 07/11/2007; PÀG. 6 LA PxC DÓNA LA BENVINGUDA AL VERB ENCARNAT PERQUÈ CONSIDERA QIE L’ISLAM ES DENUNCIABLE

07-02-2011
Xavier Arcas, regidor de PxC a Manresa i Aaron Palacios delegat de Manresa, a la roda de premsa per donar la benvinguda a la comunitat religiosa l'Institut del Ver Encarnat.



REDACCIÓ/ManresaLa Plataforma per Catalunya(PxC), un partit que centra la seva acció política en explotar la inquietud dels ciutadans davant el fenomen de la immigració ,ha fet pública la seva benvinguda a Manresa a l’Institut del Verb Encarnat, la comunitat religiosa amb fama de fonamentalista i d’ultraconservadora que es farà càrrec de la parròquia de Valldaura després de la marxa dels frares caputxins.

En una publicació editada per donar resposta, segons PxC, al boicot informatiu que reben de certs mitjans de comunicació, s’afirma que PxC celebra l’arribada del Verb Encarnat atès que «el fundador d’aquesta congregació té diversos escrits on denuncia el problema de la immigració i l’islam». En la mateixa publicació, la PxC, que té un regidor a l’Ajuntament de Manresa, assegura que el partit continuarà lluitant per defensar la identitat, denunciarà el paper dels polítics que col•laboren amb els estrangers en la colonització de Catalunya, plantarà cara a la delinqüència i treballarà per l’expulsió dels immigrants delinqüents i dels il•legals i per conservar els costums i tradicions. Afirma que ho faran aprofundint en les diferències amb la comunitat magribina per trencar la influència del pensament únic proimmigracionista que aliena el poble i per assolir més poder polític a Manresa i comarca.

La Plataforma afirma que la informació que aporten els mitjans de comunicació local sobre la seva activitat es basa en el descrèdit i la utilització interessada del passat polític d’alguns dels membres que compartien llista electoral amb el barceloní Xavier Arcas, que és el regidor de PxC a Manresa. La Plataforma per Catalunya assegura que el seu projecte passa ara per la consolidació de la seva formació a la Catalunya central. En les passades eleccions municipals van aconseguir 1.500 vots.