VIC, 26/02/07; REUNIÓ D\'ALCALDABLES DE PLATAFORMA PER CATALUNYA
26-02-2007Els alcaldables de Plataforma per Catalunya es reuneixen a Vic per ultimar els últims detalls del programa electoral de cara a les municipals de maig de 2007.

Vic.-El dissabte 24 de febrer es va realitzar a Vic la 2a trobada d’alcaldables de Plataforma per Catalunya. El partit liderat per Josep Anglada té pensat realitzar tres trobades abans de les eleccions municipals amb la finalitat d’organitzar i preparar l’estratègia política, així com assessorar als diferents candidats que el partit tindrà arreu de Catalunya.

La reunió que va congregar a més d’una trentena de candidats, va tenir com a eix vertebrador l’enllestiment dels últims detalls de cara a la celebració de les eleccions municipals que se celebraran el 27 de maig d’aquest any.

Com a fita destacada, es va presentar el programa electoral que es farà públic als mitjans de comunicació i a la ciutadania en general mitjançant una pàgina web especial per a les eleccions municipals a finals d’aquest mes.

Aquesta reunió va ser presidida pel president del partit Josep Anglada, pel vicepresident i també coordinador del comitè de campanya August Armengol, així com el secretari d’acció electoral i imatge David Parada.

Josep Anglada, va mostrar la seva satisfacció per la qualitat que tindrà la campanya de PxC, així com el seu programa electoral que va definir com clar i concret sense pàgines inútils com la resta de partits i com no per "haver confeccionat més de 30 candidatures amb l’objectiu de treure entre 15-20 regidors." Tenint en compte que a les passades eleccions municipals del maig de 2003 PxC es va presentar en sis localitats i va treure quatre regidors, Vic, Manlleu, Cervera i el Vendrell, Anglada considera que, "si s’aconseguís aquest objectiu seria un èxit total, ja que això voldria dir que a part que estem fen bé les coses, PxC és un partit de creixement constant amb un futur molt esperançador".

PxC
Vic, 24 de febrer de 2007

http://www.pxcatalunya.com/ver_notic...id_noticia=137