http://www.pxcatalunya.com/ver_notic...id_noticia=170

VIC, 04/05/2007; PRESENTACIÓ DEL CARTELL I DE L’ESLÒGAN DE LA CAMPANYA ELECTORAL.
04-05-2007Josep Anglada alcaldable per Vic, acompanyat de la número 2 de la candidatura Marta Riera i de Josep Mª Jordana que ocupa l'últim lloc de la llista (lloc d'honor)han presentat el cartell i l'eslògan de la campanya electoral.

Vic.-Josep Anglada alcaldable de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de Vic acompanyat de la número 2 de la candidatura Marta Riera i de Josep Maria Jordana(que ocupa l’últim lloc de la llista, considerat tradicionalment un lloc d’honor) han fet la presentació del cartell i de l’eslògan de la campanya electoral aquest dilluns a les 19h, al local del grup municipal de PxC a Vic. En aquesta ocasió l’eslògan triat per la campanya electoral és “Ara toca Anglada”.

Per Anglada el motiu d’aquest eslògan és que “cal un canvi a l’Ajuntament de Vic. Vic s’ha anat degradant massa en els darrers últims anys per culpa de la immigració massiva i descontrolada que hem patit”.

“Ara toca Anglada” perquè “sóc l’únic polític que posarà ordre a la ciutat de Vic”.

“Ara toca Anglada” perquè per ser alcalde de Vic “s’ha de ser vigatà i s’ha d’estimar la ciutat de Vic. I jo sóc vigatà i m’estimo molt la ciutat de Vic”.

“Ara toca Anglada” perquè per ser alcalde de Vic “s’ha de tenir il•lusió de voler-ho ser. I és la meva il•lusió ser l’alcalde de tots els vigatans i vigatanes. I segons una dita popular per ser alcalde de Vic s’ha hagut d’anar davant del Merma i s’ha d’anar a la processó dels Armats. I jo compleixo aquests dos requisits”.

Seguidament, Anglada va explicar un dels eixos del programa, concretament el tema de seguretat ciutadana: “Volem fer de Vic una ciutat molt segura. I volem retornar la tranquil•litat a la gent de la ciutat perquè s’hi puguin sentir a gust i passejar sense por a qualsevol hora del dia”.

PxC vol instal•lar càmeres de seguretat en els carrers més conflictius per lluitar contra la delinqüència i el tràfic de drogues.

Anglada també va manifestar que “tenim la intenció de mantenir la comissaria actual de la Rambla de l’Hospital, i posar-ne dues més: Una al Remei i l’altre al barri de Santa Anna”.

Plataforma per Catalunya defensa la tolerància zero pels que no compleixen les ordenances municipals. I l’expulsió immediata dels immigrants il•legals.

En la mateixa roda de premsa, Anglada va informar que aquesta setmana ha començat la distribució a Vic de 18.000 exemplars d’un diari del partit, vuit pàgines format diari a tot color, explicant la feina feta aquests quatre anys i el programa electoral.


PxC-Vic
Vic, 30 d’abril 2007


OSONA COMARCA, 03/05/2007; PÀG. 19 PRESENTACIÓ DEL CARTELL I L’ESLÒGAN DE PxC DE VIC

Vic.-Josep Anglada, alcaldable per PxC a Vic, acompanyat de Marta Riera, número 2, i Josep Maria Jordana, que tanca la llista, van presentar dilluns el cartell i l’eslògan “Ara toca Anglada”, apel•lant que “ cal un canvi a l’Ajuntament”, perquè “s’ha anat degradant massa en els darrers últims anys per culpa de la immigració”.


DIARI DE VIC, 04/05/2007; PÀG. 4 PxC HA PRESENTAT L'ESLÒGAN DE CAMPANYA A VIC

Vic.-Josep Anglada alcaldable de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de Vic acompanyat de la número 2 de la candidatura Marta Riera i de Josep Maria Jordana han fet la presentació del cartell i de l’eslògan de la campanya electoral el passat dilluns. En aquesta ocasió l’eslògan triat per la campanya electoral és “Ara toca Anglada”.

Per Anglada el motiu d’aquest eslògan és que “cal un canvi a l’Ajuntament de Vic. Vic s’ha anat degradant massa en els darrers últims anys per culpa de la immigració massiva i descontrolada que hem patit”.

Josep Anglada ha manifestat que "sóc l’únic polític que posarà ordre a la ciutat de Vic”, afegint que la seva il·lusió es "ser l'alcalde de tots els vigatans i vigatanes".

A més del cartell, la PxC ha fet la presentació dels 18 exemplars d'una publicació que repartiran a tota la ciutat.


EL 9 NOU, 04/05/2007; PÀG. 6 ANGLADA VOL OBRIR DUES COMISSARIES MÉS DE POLICIA AL SUD DE VIC

Vic.-El líder de PxC, Joep Anglada, va afirmar en la presentació del cartell i l'eslògan de la campanya electoral (Ara Toca Anglada) que obrirà dues comissaries de la Guàrdia Urbana al sud de Vic si accedeix a l'alcaldia. Una se situaria al barri del Remeí l'altra a Santa Anna. A més a més, Anglada pretén mantenir la comissaria de la Rambla Hospital, tot i que l'Ajuntament n'ha projectat una de nova al sot del pradals.