VILAFRANCA, 23/01/2007; ANGLADA PRESENTA CARME SAGARRA A VILAFRANCA DEL PENEDÈS.
23-01-2007Davant d’un fort desplegament de mitjans de comunicació, Josep Anglada presenta a Carme Sagarra com a cap de llista a Vilafranca per a les properes eleccions municipals.


Vilafranca.- Josep Anglada ha presentat aquest dimarts en un restaurant de Vilafranca del Penedès a Carme Sagarra com a cap de llista de Plataforma per Catalunya per les properes eleccions municipals del maig de 2007.

Xavier Simó, Marta Riera, Josep Anglada, Carme Sagarra i August Armengol.

Anglada ha estat acompanyat pel vicepresident 1r i regidor a l’Ajuntament del Vendrell, August Armengo, pel secretari general, Xavier Simó i per la secretaria d’expansió de PxC, Marta Riera.

Sagarra que es va presentar fa quatre anys com a alcaldable del PP al Pla del Penedès, va manifestar que “se sent molt més identificada amb el projecte de PxC que no pas am el del PP”,tot assegurant que la seva intenció és “treballar per la gent de Vilafranca i posar ordre amb aquest caos de la immigració”.

Per la seva part, Angladava demanar als vilafranquins que “donin tot els seu suport a la candidata de PxC Carme Sagarra, ja que ella tindrà la valentia de dir i defensar el que pensen la majoria de vilafranquins”. Anglada també va destacar la importància de fer una candidatura a Vilafranca per ser una capital de comarca molt important tot recordant que “ també a Vilafranca s’ha de controlar la immigració ja que els partits del consistori són aferrissadament defensors d’aquesta immigració incontrolada”.

PxC
Vilafranca, 23 de gener de 2007