DIARI DE VIC, 05/05/2006; PLATAFORMA PER CATALUNYA DONARÀ A CONÈIXER ELS DELEGATS A LES DIFERENTS POBLACIONS D'OSONA
Enviat el Sunday, 07 May a les 20:40:50 per admin
*Vic.-El proper dimarts dia 9 de maig, Plataforma per Catalunya oferirà una roda de premsa per presentar tots els delegats que té en aquest moments a la comarca d'Osona i on possiblement i farà candidatura a les properes eleccions municipals que se celebraran el maig del 2007.

La roda de premsa es celebrarà a Vic i estarà presidida pel president del partit Josep Anglada i pel president provincial de Barcelona Xavier Simó.

más notícias en www.pxcatalunya.com


-------------------------------------------------------------------------------------


03/05/2006 PLATAFORMA PER CATALUNYA TORNA A DENUNCIAR A COMERÇOS REGENTATS PER IMMIGRANTS
Enviat el Saturday, 06 May a les 07:42:23 per admin
* Vic.-Aquest passat 1 de maig, festa del treball, el regidor de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de Vic Josep Anglada i el regidor del Vendrell August Armengol, han tornat a denunciar un total de 19 comerços regentats per immigrants per incompliment d’horaris comercials.

Segons estableix la Llei del Parlament de Catalunya d’horaris comercials diu que els establiments de venda personalitzada o en règim d’autoservei que tinguin una oferta orientada exclusivament a productes de compra quotidiana d’alimentació, hauran de romandre tancats els dies 1 de gener, 1 de maig, 11 de setembre i 25 de desembre.

Segons Anglada “ l’equip de govern de C.I.U i els seus socis d’ERC, tenia la primera oportunitat de fer complir la recent ordenança aprovar el passat 24 d’abril per tal de que els immigrants no tinguin més privilegis que els vigatans”.

Anglada que ja va advertir en el ple del dia 24 que aquesta ordenança ha de servir per frenar el deteriorament de la convivència a Vic per culpa dels immigrants, creu que“ un cop més s’ha demostrat que l’equip de govern no té ni la voluntat política ni la valentia suficient per tal de frenar aquesta discriminació positiva en favor dels immigrants”.

Per Armengol, el fet que un cop més els comerços regentats per immigrants hagin incomplert la Llei d’horaris comercial “ significa la poca voluntat que tenen d’integració i la manca de respecte en vers a les lleis del nostre país”.

Podeu llegir també més noticies relacionades amb el tema publicades a diferents mitjans de comunicació calicant damunt la noticia.